Om Os

Velkommen til Lingua - Dit SEO-bureau

Hvem er vi?

Lingua ApS består af Christian og Jannie, der kommer fra vidt forskellige baggrunde, men som har fundet en fælles passion for SEO og digital markedsføring.

Vores vision

Lingua ApS ønsker at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at øge deres digitale tilstedeværelse og maksimere deres online potentialer gennem en effektiv SEO-strategi.

Vi er Lingua

Vi har eksisteret siden 2017, hvor vi har arbejdet med SEO indenfor mange forskellige nicher og brancher. Vi samarbejder med både små og mellemstore virksomheder, der har brug for hjælp til at opnå en bedre digital synlighed på internettet. 

Christian

Christian Emil Larsen

On-page og off-page SEO

Jannie

Jannie Øehl Andersen

On-page SEO og tekstforfatning

Vores værdier

01.

Troværdighed

Vi ønsker at skabe troværdighed mellem os og dig som kunde gennem et længerevarende samarbejde. Derfor er det essentielt for os at holde, hvad vi lover, så du har tillid til os som samarbejdspartner.

02.

Nærhed

Vi har fokus på at lære vores kunders kerneforretning at kende, da det giver de bedste forudsætninger for at kunne nå i mål. Derfor sætter vi pris på en nær dialog med dig, hvor vi sammen kan finde ud af, hvordan vi bedst muligt hjælper dig og din virksomhed.

03.

Eksekvering

For at lykkedes med vores opgaver er det vigtigt at eksekvere. Det er ikke nok at bruge tid på at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig – vi skal rent faktisk også gøre det, så vi kan vise dig nogle resultater.

Derfor skal du vælge os:

Vi møder altid vores kunder i øjenhøjde. Derfor er det afgørende for os at lave en  forventningsafstemning af, hvad der forventes af vores arbejde. På den måde skaber vi de bedste forudsætninger for, at vi sammen kan nå i mål.

Til forskel fra mange andre SEO-bureauer har vi ingen bindingsperioder eller abonnementsordninger. Det har vi fravalgt –  ganske enkelt fordi vi hellere vil have fokus på et godt samarbejde. 

Vi har altid et skarpt øje på, hvad der sker indenfor vores felt og udnytter det så vidt muligt i vores arbejde.

Vi benytter de mest anerkendte og specialiserede analyseværktøjer og -teknikker.

Skal vi hjælpe dig med SEO?

Du er altid velkommen til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig i den rigtige retning med din SEO-strategi.

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud allerede i dag.