Vi Tilbyder

"Der opstår hele tiden nye trends inden for SEO"

SEO kan være svært at blive klog på. Der opstår hele tiden nye tendenser og opdateringer, der har betydning for, hvordan du kan bevare dine topplaceringer eller komme derhen.

Derfor kan vi godt forstå, hvis du ikke ved, hvor du skal starte eller slutte. Ligegyldigt hvilke aspekter du har brug for hjælp til eller sparring omkring inden for SEO, arbejder vi ud fra vores erfaring og den viden vi har opbygget.
Jannie Øehl Andersen
Lingua ApS

Tekstforfatning

Tekstforfatning er afgørende for virksomheder, der beskæftiger sig med digital markedføring og kommunikation. Vi tilbyder professionel tekstforfatning indenfor alle aspekter af online marketing såsom SEO-tekster, kategoritekster, blog-indlæg og produkttekster.

SEO

SEO er afgørende indenfor online markedsføring. Vi kan hjælpe dig med at skabe mere synlighed for din virksomhed, øge din trafik og konverteringsrate samt opbygge et stærkere brand gennem den rette SEO-strategi.

Søgeordsanalyse

At lave en søgeordsanalyse kræver et indgående kendskab til SEO. Vi tilbyder at lave en dybdegående og målrettet søgeordsanalyse, der tager udgangspunkt i den aktuelle konkurrence og søgevolumen og bruger avancerede søgeordsanalyseværktøjer og -teknikker.

Korrekturlæsning

Vi tilbyder professionel korrekturlæsning, så du sikrer, at din tekst er fri for stave-, grammatik- og slåfejl samt med korrekt brug af tegnsætning. Få også hjælp til at forbedre indhold eller gøre din teksters budskaber mere tydlige.

Affiliate

Med affiliate marketing kan du effektivt optimere din virksomheds synlighed på nettet. Få hjælp til hvordan I med fordel kan bruge affiliate marketing til jeres fordel til at øge jeres salg og indtjening.

Linkbuilding

Linkbuilding er en vigtig disciplin indenfor søgemaskineoptimering. Linkbuilding kan være med til at øge trafikken til din hjemmeside eller webshop. Vi hjælper dig til at få en stærkere linkprofil, der skaber mere troværdighed og øger din salgsvolumen.

Skal vi hjælpe dig med SEO?

Du er altid velkommen til at ringe og høre, hvordan vi kan hjælpe dig i den rigtige retning med din SEO-strategi.

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud allerede i dag.