Tekstforfatning

Vi skriver tekster indenfor alle områder af salg og SEO

Det er vigtigt med gode, velformulerede og overbevisende tekster på din hjemmeside, hvis du vil sælge en vare eller ydelse på internettet. På samme måder er velformulerede tekster afgørende inden for SEO, hvor teksterne er dem, der leder potentielle kunder ind på din hjemmeside. Det sker ved at teksterne bliver indekseret af søgemaskinerne.

I Lingua hjælper vi dig med at skrive fængende og velskrevne tekster, som du kan bruge til salgsfremmende formål, ligesom vi også hjælper dig til at opnå en bedre synlighed på søgemaskinerne med SEO-optimerede tekster til din hjemmeside eller webshop.

Tekster med salgsfremmende formål

Hvordan du vælger at præsentere dine produkter med tekster og billeder på din hjemmeside, har afgørende betydning for at potentielle kunder vælger at købe dine produkter eller services. 

Her er det vigtigt at teksterne er tilpasset kundernes behov og målgruppe, ligesom det også har en stor betydning at skrive teksten i det rette format. Det gælder uanset om det er en produkttekst, et blogindlæg, en webtekst, en kategoritekst eller en FAQ-side, der er tale om.

Tekster til søgemaskiner...

Det bliver stadigt vigtigere og vigtigere at skrive tekster, der formår at fange søgemaskinernes radarer. Med SEO-optimerede tekster kan vi placere din hjemmeside i toppen på bestemte søgninger, hvilket giver trafik til din side. 

Det er afgørende at have fokus på søgemaskineoptimeret indhold for at kunne drive en online webshop eller hjemmeside.

... OG mennesker

Søgemaskinerne bliver klogere og klogere. Førhen var det nok at skrive tekster, der tilgodeså søgemaskinernes behov, men det er ikke længere nok. Når der skrives indhold til gavn for søgemaskinerne (SEO-optimeret indhold), er det vigtigt at indholdet skrives til det rigtige mennesker – altså dine kunder.

Det er dine kunder – og ikke søgemaskinerne – der skal fastholdes på hjemmesiden – og her spiller det skrevne indhold en stor rolle. Hvis teksterne er dårligt formuleret og uden korrekt brug af grammatik og tegnsætning, kan du være helt sikker på, at det ikke gavner din hjemmeside i søgemaskinernes øjne.

Vi tilbyder

Produkttekster

En produkttekst er den skrevne tekst i forbindelse med det enkelte produkt på din hjemmeside eller webshop. Den skal give kunden et overblik over fordele og specifikationer ved produktet ligesom den skal gøre det klart, hvilken målgruppe produktet henvender sig til.

Kategoritekster

Kategoritekster bruges primært på hjemmesider, der har forskellige kategorisider, hvor produkter indenfor samme emne er samlet. Kategorisider har til formål at organisere indholdet på din hjemmeside og beskrive, hvad den pågældende kategori indeholder.

SEO-tekster

Med SEO-tekster er fokus at skrive indhold til din hjemmeside, der er SEO-optimeret, så det fanger søgemaskinernes radarer. Med SEO-tekster giver du din hjemmeside de mest optimale betingelser for at kunne tiltrække mere trafik og øge omsætningen.

Webtekster

Webteksterne er en bred (og generel) betegnelse for al det skrevne indhold på din hjemmeside. Fælles for alle webtekster er, at de har en eller anden form for informationsgivende eller kommerciel tilgang.

Produkttekster

Vi hjælper dig med at skrive nogle velskrevne produkttekster, der kan give kunden det nødvendige informationsbehov om produktet. Produktteksten er den skrevne tekst i forbindelse med det enkelte produkt på din hjemmeside eller webshop. Den skal give kunden et overblik over fordele og specifikationer ved produktet ligesom den skal gøre det klart, hvilken målgruppe produktet henvender sig til.

En produkttekst skal være klar, præcis og informationsgivende, så kunden er klar over, hvad der kan forventes af produktet. I nogle produkttekster giver det mening, at teksten indeholder detaljer om leveringstider og forsendelse ligesom kundeanmeldelser også kan være til gavn for kunden.

Med til en produkttekst er det vigtigt med visuelle illustrationer og billeder af produktet. Det er desuden vigtigt med en beskrivende og kort titel, der får kunden lyst til at læse mere om produktet.

Kategoritekster

Vi kan også hjælpe med at skrive nogle inspirerende kategoritekster. Kategoritekster bruges primært på hjemmesider, der har forskellige kategorisider, hvor produkter indenfor samme emne er samlet. Hvis du har en hjemmeside med isenkram, kan en kategoriside f.eks. indeholde tallerkner, vandglas eller lysestager. Kategorisider har til formål at organisere indholdet på din hjemmeside og beskrive, hvad den pågældende kategori indeholder.

Gode kategoritekster bruges til at give kunden en god oplevelse på hjemmesiden. Derudover er kategoritekster særdeles vigtige indenfor SEO-optimeringen af din hjemmeside, da de hjælper søgemaskinerne med at finde kategorisiderne.

Kategoritekster er en fremragende måde at lave intern linkbuilding på. I kategoriteksterne kan du med fordel linke til andre kategori- eller undersider, så kunden nemmere kan bevæge sig rundt på de enkelte landingssider. Dette er ligeledes med til at fremme SEO’en på din hjemmeside og gøre den bedre i søgemaskinernes øje.

SEO-tekster

Vi kan hjælpe med at skrive SEO-tekster med øje for søgemaskinernes kriterier. Med SEO-tekster er fokus at skrive indhold til din hjemmeside, der er SEO-optimeret, så det fanger søgemaskinernes radarer. SEO-tekster er skreven indhold på alle landingssider på din hjemmeside – alt lige fra blogindlæg, tekst på de enkelte undersider, tekst på forside eller kategoritekster. 

Med SEO-tekster giver du din hjemmeside de mest optimale betingelser for at kunne tiltrække mere trafik og øge omsætningen.

Forud for at lave SEO-optimeret indhold til din hjemmeside ligger der ofte en søgeordsanalyse bag. Med en søgeordsanalyse er formålet at finde det rette fokus i SEO-teksten, som beror på begrundede og velanalyseret valg.

Webtekster

Vi kan hjælpe med alle former for webtekster på din hjemmeside eller webshop. Webteksterne er en bred (og generel) betegnelse for al det skrevne indhold på din hjemmeside. 

Fælles for alle webtekster er, at de har en eller anden form for informationsgivende eller kommerciel tilgang.

Hvad er tekstforfatning?

Tekstforfatning er forfatning af tekst – al slags tekst. Tekstforfatning knytter sig ikke udelukkende til kommercielle og salgsfremmende formål, selvom begrebet ofte bruges indenfor dette arbejdsområde. Det skal i virkeligheden forstås en del bredere.

Tekstforfatning er en disciplin i at skrive og fremstille tekster i det rette format, der passer til det formål det skal opfylde. Ligegyldigt om du laver nyhedsbreve, skriver mails, fremstiller fængende produkttekster eller noget helt fjerde.

En person der sidder med tekstforfatning indenfor det kommercielle og salgsfremmende område, bliver ofte også kaldt en copywriter. Det er det område de fleste tekstforfattere arbejder inden for – og det er også det vi beskæftiger os med i Lingua.

God kommunikation er nøglen

Det skrevne indhold på din hjemmeside har stor betydning for, hvordan du kommunikerer med potentielle kunder. Teksterne er med til at give kunderne et billede af jer som virksomhed og de værdier I repræsenterer. Derfor er tekster en fremragende måde at kommunikere et budskab på og vise, hvad I står for.

De fleste kan sætte bogstaver og ord sammen, så de danner sætninger, men for at tekster tiltrækker, inspirerer og opfordrer kunder til at købe jeres produkter, kræver det noget mere end det. 

Generelt er det vigtigt at være opmærksom på, at velskrevne tekster udtrykker professionalisme og troværdighed, hvilket gør det afgørende, at det skrevne indhold på din hjemmeside sidder lige i skabet.

At skrive et fængende og velskrevet indhold til en hjemmeside kræver erfaring og forståelse for den kontekst, der skal skrives til. Det kræver et indblik i, hvordan du skal kommunikere med kunden og skrive til den rigtige målgruppe. 

Det kræver desuden et øje for formatet, som teksten skal indgå i, ligesom korrekturlæsning ikke må undervurderes. Al dette gør tekstforfatning til en særdeles vigtig disciplin indenfor online marketing og salg.

Skal vi hjælpe dig med tekstforfatning?

Du er altid velkommen til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med tekstforfatning, så du kan komme i mål med velskrevne tekster på din hjemmeside.

Skriv til os og få et uforpligtende tilbud allerede i dag.